Zwemles en Recreatief Zwemmen

Het aanleren van de zwemkunst is één van de belangrijkste taken binnen Lutra. Of het nu gaat om kinderen tussen de 4 en 16 jaar oud, volwassenen of mensen met een verstandelijke handicap, in een land als Nederland is het noodzakelijk om het zwemmen onder de knie te hebben.
Tevens zijn door ons opgeleide pupillen een prima aanwas voor onze zwemdiciplines voor gevorderde zwemmers zoals: waterpolo, synchroonzwemmen en wedstrijdzwemmen.
We streven er binnen Lutra dan ook naar om voor elke doelgroep een zo goed mogelijke begeleiding te geven op weg naar het kunnen zwemmen en het behalen van een eventueel zwemdiploma.
Als erkend opleidings en examen instituut van de Nationale Raad Zwemdiploma's worden we dan ook nauwlettend in de gaten gehouden of onze examenkandidaten ook daadwerkelijk voldoen aan de door hen gestelde eisen.
Mochten wij u middels deze website nog niet hebben overtuigd van het hoogwaardig opleidingsniveau van onze zwemmers, dan bent u altijd welkom om eens te komen kijken op de hieronder aangegeven tijden, of neem contact op met de commissie recreatief en elementair zwemmen.

Zwemtijden

Dag Doelgroepen
Van
Tot
Woensdag

Recreatief zwemmen &
Het aanleren van zwemslagen voor volwassenen.

20:30
21:50
Zaterdag

Kinderen 4 - 16 jaar: zwemles voor Zwem ABC en Zwemvaardigheid 1, 2 en 3

09:00
12:05

Contact

Commissie Recreatief & Elementair Zwemmen.
Tineke van Asten  
Eric van Kilsdonk  
Jack Hendriks Secretaris & Bestuursafgevaardigde