HZV LUTRA

INFORMATIE OVER CORONA

LUTRA RICHTLIJNEN

Lees vóór je bezoek aan sportaccommodatie De Wissen onze algemene én aanvullende richtlijnen goed door.

CORONA INFORMATIE

Update donderdag 2 september 2021, 13.50 uur:

Vanaf a.s. maandag start het nieuwe zwemseizoen. Als gevolg van de laatste versoepelingen:
– kunnen zwemmers voorafgaand aan de training en/of zwemles weer gebruik maken van de kleedkamers, 
– en mag er tijdens de trainingen en zwemlessen in het wedstrijdbad weer publiek aanwezig zijn, onder de voorwaarde dat men de geldende regels m.b.t. corona aanhoudt (nu nog 1,5 meter afstand).

Bestuur HZV Lutra

Update maandag 17 mei 2021, 20:00 uur:
Vandaag is de 2e stap in de versoepelingen gezet. Vanaf woensdag 19 mei 2021 is binnen sporten weer toegestaan – ook zwemmen – en kunnen alle groepen en activiteiten weer van start gaan, wel onder bepaalde voorwaarden zoals het zwemmen in bubbels. In de loop van deze week informeren de trainers en coördinatoren de verschillende groepen over de aanpassingen die dit met zich meebrengt. Zwemmen zonder restricties is helaas nog niet toegestaan, maar hé, we mogen weer het water in!

Update maandag 15 maart 2021, 20:10 uur:
Een kleine versoepeling van de lockdown: om te voorkomen dat de zwemveiligheid van kinderen in gevaar komt, mogen vanaf 16 maart zwemverenigingen weer zwemles geven aan kinderen t/m 12 jaar. Deze versoepeling geldt alleen voor diploma ABC. Zwemvaardigheid 123 en snorkelen vallen hier niet onder. Voor Lutra betekent dit dat er weer les gegeven mag worden in badje 1 t/m 5 in het instructiebad en in de A-, B- en C-baan in het wedstrijdbad. De ouders van deze kinderen ontvangen in de loop van de week via mail of app meer informatie hierover. 
Alle andere activiteiten in het water moeten helaas nog even wachten.

Update woensdag 3 maart 2021, 19:56 uur:
Helaas is de lockdown met minimaal 2 weken verlengd. Als gevolg hiervan zijn de binnenzwembaden nog  gesloten en zijn er nog steeds geen activiteiten in het water mogelijk.

Update donderdag 4 februari 2021, 19:42 uur:
De lockdown is verlengd tot dinsdag 2 maart 2021. Publiek toegankelijke lokaties, waaronder ook alle zwembaden, blijven dicht in deze periode.

Update maandag 14 december 2020, 21:22 uur:
Vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met dinsdag 19 januari 2021 zijn de zwembaden gesloten. Alle activiteiten (zwemlessen, diplomazwemmen, recreatief zwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en wedstrijdzwemmen) zijn daarom per direct weer stilgelegd.
Rest ons om eenieder, ondanks alles, een warme kerst toe te wensen en geniet van elkaar.
Blijf gezond en fit en hopelijk kunnen we in 2021 weer snel lekker zwemmen en sporten en gaat dat jaar beter eindigen dan 2020.

Update dinsdag 2 december 2020, 10:50 uur:
Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder de landelijke verplichting om in publieke ruimtes (waaronder ook Zwembad De Wissen) een mondkapje te dragen. Kom je in het zwembad, vergeet dan niet je mondkapje te dragen! Alleen in het water mag het mondkapje af.
Veel plezier weer met zwemmen/trainen.

Update donderdag 18 november 2020, 07:29 uur:
De zwembaden zijn vandaag weer open gegaan.
Per donderdag 18 november starten alle activiteiten weer volgens de geldende maatregelen.
Veel plezier weer met zwemmen/trainen.

Update woensdag 4 november 2020, 21:29 uur:
Alle zwemlessen/trainingen/activiteiten zijn afgelast t/m woensdag 18 november a.s.
Met ingang van vanavond 22.00 uur zijn alle zwembaden voor 14 dagen gesloten. Als de cijfers het toelaten gaan de zwembaden op donderdag 19 november a.s. weer open en kunnen we weer zwemmen volgens de dan geldende maatregelen.
Houdt de website in de gaten voor updates.

Update zondag 17 mei 2020, 12:00 uur:
Sinds maandag 11 mei jl. zijn de zwembaden weer open. Dat is goed nieuws voor iedereen die graag zwemt! Ook de activiteiten van onze vereniging zijn weer opgestart, soms in een aangepaste vorm waarbij de veiligheid van onze leden voorop staat. Toch moet elke (ouder of verzorger van een) zwemmer nog steeds zelf de afweging maken of het voor zijn of haar persoonlijke situatie (risicogroep, gezinssituatie) verantwoord is om te gaan zwemmen.
We hopen met z’n allen dat er snel een einde komt aan deze periode en dat we weer terug kunnen naar de oude situatie. Tot die tijd vragen wij je om onze algemene én aanvullende richtlijnen te volgen wanneer je naar de sportaccommodatie komt. 
In verband met de te nemen maatregelen kunnen sommige activiteiten niet doorgaan of alleen in aangepaste vorm.

Scroll to Top