HZV LUTRA

INFORMATIE OVER CORONA

LUTRA RICHTLIJNEN

Lees vóór je bezoek aan sportaccommodatie De Wissen onze algemene én aanvullende richtlijnen goed door.

CORONA INFORMATIE

Update maandag 14 december 2020, 21:22 uur:

Vanaf dinsdag 15 december 2020 tot en met dinsdag 19 januari 2021 zijn de zwembaden gesloten. Alle activiteiten (zwemlessen, diplomazwemmen, recreatief zwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en wedstrijdzwemmen) zijn daarom per direct weer stilgelegd.

Rest ons om eenieder, ondanks alles, een warme kerst toe te wensen en geniet van elkaar.
Blijf gezond en fit en hopelijk kunnen we in 2021 weer snel lekker zwemmen en sporten en gaat dat jaar beter eindigen dan 2020.

Bestuur HZV Lutra.

Update dinsdag 2 december 2020, 10:50 uur:

Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder de landelijke verplichting om in publieke ruimtes (waaronder ook Zwembad De Wissen) een mondkapje te dragen. Kom je in het zwembad, vergeet dan niet je mondkapje te dragen! Alleen in het water mag het mondkapje af.
Veel plezier weer met zwemmen/trainen.

Update donderdag 18 november 2020, 07:29 uur:
De zwembaden zijn vandaag weer open gegaan.
Per donderdag 18 november starten alle activiteiten weer volgens de geldende maatregelen.
Veel plezier weer met zwemmen/trainen.

Update woensdag 4 november 2020, 21:29 uur:
Alle zwemlessen/trainingen/activiteiten zijn afgelast t/m woensdag 18 november a.s.
Met ingang van vanavond 22.00 uur zijn alle zwembaden voor 14 dagen gesloten. Als de cijfers het toelaten gaan de zwembaden op donderdag 19 november a.s. weer open en kunnen we weer zwemmen volgens de dan geldende maatregelen.
Houdt de website in de gaten voor updates.

Update zondag 17 mei 2020, 12:00 uur:
Sinds maandag 11 mei jl. zijn de zwembaden weer open. Dat is goed nieuws voor iedereen die graag zwemt! Ook de activiteiten van onze vereniging zijn weer opgestart, soms in een aangepaste vorm waarbij de veiligheid van onze leden voorop staat. Toch moet elke (ouder of verzorger van een) zwemmer nog steeds zelf de afweging maken of het voor zijn of haar persoonlijke situatie (risicogroep, gezinssituatie) verantwoord is om te gaan zwemmen.
We hopen met z’n allen dat er snel een einde komt aan deze periode en dat we weer terug kunnen naar de oude situatie. Tot die tijd vragen wij je om onze algemene én aanvullende richtlijnen te volgen wanneer je naar de sportaccommodatie komt. 
In verband met de te nemen maatregelen kunnen sommige activiteiten niet doorgaan of alleen in aangepaste vorm.

Scroll naar top