HZV LUTRA

ZWEMMEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING

LESZWEMMEN

Jong en oud kan bij ons (leren) zwemmen, ook wanneer je net een beetje anders bent. Je krijgt les in een kleinere groep met speciale aandacht van je instructeurs en we geven je alle tijd om het zwemmen aan te leren en eventueel op te gaan voor een officieel diploma.

HZV Lutra zwemmen met een verstandelijke beperking

RECREATIEF ZWEMMEN

Heb je een of meer diploma’s op zak, dan kun je bij ons gewoon blijven zwemmen voor je plezier. Op woensdagavond hebben we een enthousiaste groep volwassenen die elke week met z’n allen heel wat meters maken onder begeleiding van geweldige instructeurs.

HZV Lutra zwemmen met een verstandelijke beperking

TIJDEN ZWEMLESSEN

zaterdag (4 tot 16 jaar)
1e groep: 09.00 uur – 09.30 uur (instructiebad)
2e groep: 09.30 uur – 10.00 uur (instructiebad)

woensdag (16 jaar en ouder)
3e groep: 20.00 uur – 20.30 uur (instructiebad)
4e groep: 20.30 uur – 21.10 uur (wedstrijdbad)

Wil je meer weten over onze groepen en lessen, klik dan op onderstaande link.

sociale veiligheid

Een zwemlessituatie moet een veilige plek zijn voor leerlingen, ouders, bezoekers en medewerkers. Lutra wil een omgeving bieden waarin iedereen met respect met elkaar omgaat. Om die veiligheid te kunnen waarborgen hebben wij een beleid Sociale Veiligheid ontwikkeld. Onderdeel van dit beleid is een gedragscode met regels voor Lutra leden én vrijwilligers over de manier waarop we met elkaar omgaan en wat wel en wat niet mag en kan. Hierbij denken we aan grensoverschrijdend gedrag zoals discriminatie, bedreiging en seksuele intimidatie. 

CONTACT

Nieuwe zwemmers en zwemsters zijn altijd welkom. Kom gerust eens kijken bij onze zwemlessen en trainingen. Wil je meer weten over (leren) zwemmen bij Lutra? Onze instructeurs beantwoorden graag je vragen. 
Of stuur een e-mail naar zwemmen@lutrahelmond.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Direct inschrijven kan natuurlijk ook. 

Scroll naar boven