HZV LUTRA

ZWEMLES - RECREATIEF ZWEMMEN - SYNCHROON - WATERPOLO - WEDSTRIJD

Lutra bestaat 60 jaar in 2024

Een jaar bomvol sportieve en gezellige activiteiten! Heb je vragen over één van de jubileumactiviteiten? De jubileumcommissie is het hele jaar bereikbaar op jubileum@lutrahelmond.nl. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Deze activiteiten komen eraan...

woensdag

15

mei

andersomdag bij alle disciplines

Heb jij altijd al eens willen weten hoe synchroonzwemmers hun been boven water houden, hoe een waterpoloër de bal zo strak in het net kan gooien of hoe een wedstrijdzwemmer een keerpunt maakt? Dit is je kans! Op woensdag 15 mei 2024 vindt er een andersomdag plaats.

Ben jij 7 jaar of ouder, beschik je over zwemdiploma A (en bijna B) en wil je eens met de andere disciplines meedoen? Schrijf je dan snel in!

zondag

2

juni

drakenbootrace

Van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni 2024 wordt het Drakenbootfestival Helmond gehouden op het terrein aan het Havenpark aan het kanaal in het centrum van Helmond. Op zondag 2 juni is het de beurt aan de clubs en verenigingen om aan het publiek hun behendigheid en krachten te demonstreren. 

In ons jubileumjaar gaan we onze titel verdedigen met maar liefst twee boten. Ben jij 16 jaar of ouder en in voor een gezellige middag roeien, meld je dan snel aan!

zondag

23

juni

Zeskamp jubileumjaar Lutra

zeskamp

Op zondag 23 juni organiseren wij een zeskamp ter gelegenheid van ons 60-jarig jubileum. 

Meer informatie volgt tegen die tijd.

zondag

25

augustus

Crazy 60 jubileumjaar Lutra

crazy 60

Hoe ver ga jij om doldwaze opdrachten tot een goed einde te volbrengen? Je gaat in een team met een lijst van 60 opdrachten op pad. Het doel? Deze opdrachten zo goed en compleet mogelijk afronden. Dit spelt vraag om veel creativiteit, enthousiasme en soms een beetje lef.

Meer informatie volgt tegen die tijd.

vrijdag - maandag

18-21

oktober

Lutrakamp jubileumjaar Lutra

Lutrakamp voor jeugdleden

Het eerste weekend van de herfstvakantie gaan we op Lutrakamp met de jeugdleden van (bijna) 7 tot en met 13 jaar. Een hartstikke leuk weekend met speurtochten, spelletjes en knutselactiviteiten. Meer informatie volgt na de zomervakantie.

zondag

3

november

Synchroonzwemshow jubileumjaar Lutra

synchroonzwemshow

Meer informatie volgt…

zaterdag

23

november

jubileumfeest leden en oud-leden

Meer informatie volgt…

zaterdag

29

december

Oliebollenrace jubileumjaar Lutra

oliebollenrace

Een leuke, lekkere en sportieve afsluiting van het jubileumjaar. Alle leden van HZV Lutra zijn welkom om mee te doen met de Oliebollenrace (100×100 meter). Je zwemt in totaal 10 kilometer, alleen of met een team, met na iedere 100 meter een korte pauze. 

Meer informatie volgt…

Deze activiteiten zijn helaas al voorbij...

zaterdag

6

januari

nieuwjaarsduik & knutselochtend

Op zaterdag 6 januari openen wij ons jubileumjaar met om 12.30 uur een spetterende nieuwjaarsduik in het nieuwe Zwembad De Braak. Doe jij ook mee? In de ochtend organiseren wij een knutselochtend voor de kinderen die zwemles hebben. Samen gaan we aan de slag om een groot spandoek te versieren. Het spandoek hangen we op tijdens speciale evenementen en wedstrijden van HZV Lutra in het zwembad.

zaterdag & zondag

24-25

februari

nachtmarathon UITGESTELD

Jammer genoeg kan de nachtmarathon niet doorgaan in de nacht van 24 op 25 februari. Er wordt hard gewerkt om een nieuwe datum te plannen. Info volgt nog.

zaterdag

16

maart

clubkampioenschappen

Zaterdag 16 maart hebben de clubkampioenschappen plaats gevonden. Zo’n 60 deelnemers hebben meegedaan aan individuele onderdelen, maar ook aan groepsopdrachten met veel ludieke opdrachten. De sfeer zat er goed in! 

Bekijk het verslag en de foto’s!

Scroll naar boven