HZV LUTRA

ZWEMLES - RECREATIEF ZWEMMEN - SYNCHROON - WATERPOLO - WEDSTRIJD

Lutra bestaat 60 jaar in 2024

Een jaar bomvol sportieve en gezellige activiteiten! Heb je vragen over één van de jubileumactiviteiten? De jubileumcommissie is het hele jaar bereikbaar op jubileum@lutrahelmond.nl. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van alle activiteiten.

Deze activiteiten komen eraan...

zondag

25

augustus

crazy 60 & bring your own picknick

Hoe ver ga jij om doldwaze opdrachten tot een goed einde te volbrengen? Je gaat in een team met een lijst van 60 opdrachten op pad. Het doel? Deze opdrachten zo goed en compleet mogelijk afronden. Dit spelt vraag om veel creativiteit, enthousiasme en soms een beetje lef.

Aansluitend vindt er een ‘bring your own picknick’ plaats. Kijk snel voor de uitnodiging. Meld je nu aan!

 

vrijdag - maandag

18-21

oktober

Lutrakamp jubileumjaar Lutra

Lutrakamp voor jeugdleden

Het eerste weekend van de herfstvakantie gaan we op Lutrakamp met de jeugdleden van (bijna) 7 tot en met 13 jaar. Een hartstikke leuk weekend met speurtochten, spelletjes en knutselactiviteiten. Meer informatie volgt na de zomervakantie.

zondag

3

november

Synchroonzwemshow jubileumjaar Lutra

synchroonzwemshow

Meer informatie volgt…

zaterdag

23

november

jubileumfeest leden en oud-leden

Meer informatie volgt…

zaterdag

29

december

Oliebollenrace jubileumjaar Lutra

oliebollenrace

Een leuke, lekkere en sportieve afsluiting van het jubileumjaar. Alle leden van HZV Lutra zijn welkom om mee te doen met de Oliebollenrace (100×100 meter). Je zwemt in totaal 10 kilometer, alleen of met een team, met na iedere 100 meter een korte pauze. 

Meer informatie volgt…

Deze activiteiten zijn helaas al voorbij...

zaterdag

6

januari

nieuwjaarsduik & knutselochtend

Op zaterdag 6 januari openen wij ons jubileumjaar met om 12.30 uur een spetterende nieuwjaarsduik in het nieuwe Zwembad De Braak. Doe jij ook mee? In de ochtend organiseren wij een knutselochtend voor de kinderen die zwemles hebben. Samen gaan we aan de slag om een groot spandoek te versieren. Het spandoek hangen we op tijdens speciale evenementen en wedstrijden van HZV Lutra in het zwembad.

zaterdag & zondag

24-25

februari

nachtmarathon UITGESTELD

Jammer genoeg kan de nachtmarathon niet doorgaan in de nacht van 24 op 25 februari. Er wordt hard gewerkt om een nieuwe datum te plannen. Info volgt nog.

zaterdag

16

maart

clubkampioenschappen

Zaterdag 16 maart hebben de clubkampioenschappen plaats gevonden. Zo’n 60 deelnemers hebben meegedaan aan individuele onderdelen, maar ook aan groepsopdrachten met veel ludieke opdrachten. De sfeer zat er goed in! 

Bekijk het verslag en de foto’s!

woensdag

15

mei

andersomdag bij alle disciplines

Op woensdag 15 mei hebben ruim 30 zwemmers meegedaan met de Andersomdag. Ze zijn gestart met wedstrijdzwemmen, hier hebben ze verschillende zwemslagen geoefend. Vervolgens is er in twee groepen een wedstrijd waterpolo gespeeld. Ze zijn geëindigd met een les synchroonzwemmen om daarna op muziek te laten zien wat iedereen geleerd had. Al met al een geslaagde avond!

zondag

2

juni

drakenbootrace

Op zondag 2 juni 2024 hebben bloedfanatieke zwemmers deelgenomen aan een andere tak van sport: Drakenbootrace. Met een andere formatie dan vorig jaar werd er wederom hard gestreden voor snelle tijden om het felbegeerde plekje in de halve finale te behalen. Helaas kwamen ze 1,64 seconden te kort. Ondanks de uitslag was het wederom een gezellig dag.

zondag

23

juni

zeskamp

Zondag 23 juni stond de Lutra Zeskamp op het programma als onderdeel van het 60-jarig jubileum van de vereniging. Het evenement, dat plaats vond op het HAC terrein, bracht leden en familieleden samen voor een dag van sport en plezier. Alle deelnemers verzamelde zich vanaf 13 uur op het zonovergoten HAC terrein en werden verdeeld over zes teams.
Elk team nam deel aan acht verschillende spellen, variërend van sponsbroeken spel, boter-kaas-eieren, een stormbaan en ringgooien. Traditioneel werd de Zeskamp afgesloten met het onderdeel ‘eieren gooien’. Tijdens de pauze zette voorzitter Gwen van den Heuvel – Gielen een aantal jubilarissen in het zonnetje. Orthe, Martijn en Henriette zijn dit jaar 25 jaar lid en ontvingen een mooie bos bloemen en pen. Extra aandacht ging uit naar Riet met haar 40-jarig jubileum met haar mooie herinneringen aan de start van haar zwemcarrière. Naast de bos bloemen ontving zij een echte HZV Lutra handdoek gepersonaliseerd met haar naam. De middag werd afgesloten met een frietwagen voor de aanwezigen en de bekendmaking van de uitslag van de Zeskamp. Na alle strijd en competitie is uiteindelijk team 1 met 1 punt verschil de winnaar geworden. Het was een erg sportieve en geslaagde dag. Klik hier voor de foto’s om na te genieten! Met veel enthousiasme kijken we uit naar de activiteiten voor de tweede helft van het jubileumjaar.

Scroll naar boven