HZV LUTRA

NIEUWS

Protocol voor wedstrijden

De competities waterpolo en wedstrijdzwemmen gaan weer van start. Het is wel even wennen, met corona coördinatoren en wedstrijdprotocollen, maar zónder publiek.

Lees meer...

Een koninklijk tintje

Hoezee! Onze vereniging is weer een stukje koninklijker geworden. Petra Bos - die al sinds 1992 zwemles geeft aan onze jongste leden - werd bij de landelijke lintjesregen in april benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees meer...

Versoepeling maatregelen

Vanaf a.s. maandag mogen de zwembaden weer open. Goed nieuws voor iedereen die graag zwemt, maar als vereniging kunnen we nog niet meteen starten.

Lees meer...

Geen zwemmen, maar #lutrabeweegt wel

Volgens de nieuwe richtlijnen die afgelopen dinsdag zijn afgekondigd, mag er tot 20 mei a.s. nog steeds niet gezwommen worden. Sporten in de buitenlucht is onder voorwaarden wel toegestaan.

Lees meer...

Lockdown verlengd t/m dinsdag 28 april

We leven op dit moment in een bijzondere tijd. De maatregelen rondom het coronavirus hebben ervoor gezorgd dat in de afgelopen weken heel Nederland bijna tot stilstand kwam. Voor ons - omdat wij als zwemvereniging een zwembad nodig hebben - stopte zelfs alles.

Lees meer...
UpdateCoronavirus

KNZB stopt competitie

Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de KNZB besloten alle competities en andere wedstrijden van het seizoen 2019/2020 te stoppen dan wel af te gelasten.

Lees meer...
SZ oliebollenzwemmen Lutra

Wat een leuke uitdaging

In 2018 deed ze bij het oliebollenzwemmen mee als teller en het jaar daarop dook ze zelf het water in. Beide ervaringen vond ze geweldig om mee te maken.

Lees meer...

SinterKerst & Nieuw

Begin januari kwamen de dames en heren van synchroonzwemmen bij elkaar voor een uiterst serieuze zaak: een ouderwetse SinterKerst & Nieuw.

Lees meer...
WZ-kids

Wedstrijd minioren/junioren

Met 110 deelnemers van 7 verenigingen was de minioren/junioren-wedstrijd die Lutra zondag 19 januari in eigen bad organiseerde, een leuke en geslaagde middag.

Lees meer...
Lutra zwemles

43 zwemmers geslaagd

Zaterdag 25 januari jl. was een spannende dag. Niet alleen voor de kinderen die die dag opgingen voor een diploma, maar ook voor papa's, mama's, oma's en opa's.

Lees meer...
HZVLutra #vierhetsucces

#vierhetsucces

Wat een geweldig resultaat van de Grote Clubactie! Allemaal dankzij de inzet van enthousiaste Lutra-leden. Met dit bedrag kunnen we als vereniging ook in 2020 ook weer heel veel leuke dingen doen!

Lees meer...
Synchroonzwemmen Lutra

Diploma’s en limieten

Met 4 leuke en soms erg spannende wedstrijden achter de rug, zijn onze synchroonzwemsters aan een goed seizoen bezig. De eerste limiet voor het NK junioren is binnen.

Lees meer...
Lutra wedstrijdzwemmen

Snelste wedstrijdploeg

Wat een seizoen voor de wedstrijdzwemmers van Lutra! Ook in de derde competitiewedstrijd was de ploeg de snelste en blijft daarmee stevig op de eerste plek staan.

Lees meer...
Oliebollenzwemmen Lutra

100×100 met oliebollen

Met twee geslaagde edities en de derde al ingepland voor volgend jaar, kan gezegd worden dat het een echte Lutra traditie aan het worden is: het oliebollenzwemmen oftewel 'de 100x100'.

Lees meer...
Lutra 2020

2020 here we come!

Wij wensen iedereen een gelukkig en vooral gezond 2020! Geniet van elke dag, samen met familie, vrienden of lekker alleen. En ook in 2020 vind je ons bijna elke dag in het zwembad 😉

Lees meer...
Lutra clubkampioenschap

Zoveel winnaars!

Elk jaar in december is het weer zover: het Clubkampioenschap van Lutra. Voor sommigen de eerste keer en voor anderen een herhalingsoefening, maar voor iedereen spannend en leuk, van begin tot eind!

Lees meer...
Lutra pieten

Pieten en pepernoten

Sommige kinderen vonden het even erg spannend toen er ineens drie pieten het zwembad binnen kwamen lopen. Gelukkig wilden de pieten alleen maar weten of het allemaal wel goed ging, dat zwemmen.

Lees meer...
Zwemmen als een otter

Zwemmen als een otter

Ze wilden - net als de twee Tonnen - ook leren zwemmen als een otter. Dus zeiden ze direct 'ja' tegen het aanbod om mee te doen aan de gratis clinic borstcrawl. Lees hier hun ervaringen.

Lees meer...
Clinic borstcrawl HZV Lutra

Clinic borstcrawl

In de afgelopen vier weken heeft Lutra een gratis clinic borstcrawl georganiseerd. Doel van de clinic was antwoord krijgen op de vraag 'wat motiveert jou om actief te blijven'.

Lees meer...
Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdploeg nog steeds koploper

Met nog maar twee rondes te gaan staat de wedstrijdploeg nog steeds bovenaan in de competitie. In zwembad De Schop in Asten werd - ondanks de lastige omstandigheden - een totaaltijd neergezet

Lees meer...
Oliebollenzwemmen Lutra

De 100×100 komt er aan!

Vorig jaar voor het eerst en nu al op weg om een traditie te worden: het oliebollenzwemmen! Niet alleen Lutra teams maar ook individuele zwemmers gaan de uitdaging aan om 100x100 meter te zwemmen.

Lees meer...
KNZB official van verdienste Lutra

Gehuldigd door de KNZB

Al meer dan 10 jaar is Lutra lid Carin Verheijen als official betrokken bij wedstrijden. Ze begon als tijdwaarnemer, maar is sinds een aantal jaren vooral actief op het jurysecretariaat.

Lees meer...
Textielinzameling Lutra

Niet weggooien

Maak 2x een ander blij! Ruim je kasten uit (en die van je familie, vrienden, kennissen en buren) en lever alles* op 26 oktober a.s. in bij Lutra. Jouw oude spullen gaan naar een goed doel

Lees meer...
Social media

Lutra ook op social media

We hadden al een facebook-pagina, maar sinds kort kun je ons ook volgen op instagram voor updates over allerlei activiteiten, uitslagen van waterpolo-wedstrijden en nog veel meer. 

Lees meer...
Lutra-waterpolo

Start waterpolo seizoen

In het weekend van 31 augustus/1 september deed een groot aantal senioren mee aan het Warande toernooi in Oosterhout. Doel: zich voorbereiden op seizoen 2019/2020 én

Lees meer...
HZV Lutra algemeen

Hoera, we zijn live!

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover: onze nieuwe website is live! Met een fris design, een duidelijke indeling en een flinke WOW-factor

Lees meer...
HZV Lutra masters in koken

Masters in koken

Op vrijdag 5 april was het geen meters maken in het bad voor de Mastergroep van de vrijdagavond, maar kloppen, kneden, balanceren, rijzen en opdienen! Je merkt het al, dit zijn geen

Lees meer...

Drakenbootfestival 2019

Tijdens het Drakenbootfestival in Helmond gaan teams van bedrijven en verenigingen uit Helmond en omstreken met elkaar de strijd aan om hun boot zo snel mogelijk naar de finish te roeien

Lees meer...
Scroll naar top