Jeroen Leuwerink

Jeroen Leuwerink 1991-2020

Gisteren kregen we het droevige bericht dat oud-lid Jeroen Leuwerink, tijdens het uitvoeren van zijn werk, op zaterdag 24 oktober jl. is overleden. Hij werd slechts 28 jaar.

Jeroen was vanaf 13 oktober 2016 lid van onze vereniging. Hij zwom bij de wedstrijdploeg en bij de Masters op dinsdag en vrijdagavond. Naast zwemmen deed Jeroen ook mee aan tal van andere verenigingsactiviteiten. Hij zette zich in om de kledinginzameling tot een succes te maken, was een gedreven teamlid bij de drakenbootrace en de 100 x 100 m zwem-marathon, en was groepsleider bij het Lutra jeugdkamp. Ook het openwaterzwemmen, afgelopen zomer in Berkendonk, was een activiteit die Jeroen op het lijf geschreven was.
Jeroen was een echte smaakmaker binnen de Masters. Zijn gulle lach denderde regelmatig door de zwemzaal en de kantine. Het was hem nooit te veel. Als het in zijn werkschema mogelijk was, was Jeroen van de partij.

JeroenLeuwerink_2

Vanwege zijn vele onregelmatige werktijden bij het Helmonds politiekorps heeft hij in augustus moeten besluiten te stoppen bij Lutra. Hij was recentelijk ook verhuisd naar Asten. In zijn oude woning in Helmond woont nu zijn moeder Els. Els zullen de meesten ongetwijfeld kennen; zij is bijna dagelijks werkzaam aan de badrand bij de vestiging van Laco in Helmond.

Als Masters hebben we afgelopen augustus al afscheid genomen van Jeroen. Dit onwerkelijke en vooral definitieve afscheid komt echter keihard aan. Het heeft een grote deuk geslagen in de Mastergroep.

Middels dit bericht willen we zijn vrienden, familie, en in het bijzonder zijn vriendin, vader en moeder Els, onze steun betuigen.

Ton van Mierlo
Namens het bestuur en de Lutra Masters

Scroll naar boven