HZV LUTRA

RECREATIEF & LESZWEMMEN VOOR VOLWASSENEN

RECREATIEF EN LESZWEMMEN VOOR VOLWASSENEN

Zwemmen is een low-impact sport, maar wel één die je zo intensief kunt beoefenen als je zelf wilt. Het is goed voor je gezondheid en conditie. Je traint bijna al je spieren zonder je gewrichten te belasten, en bij intensief zwemmen verbruik je tot wel 750 calorieën per uur. Op woensdagavond is het een drukte van jewelste in het zwembad. Iedereen komt om verschillende redenen zwemmen.

HZV Lutra recreatief en leszwemmen volwassenen

De één zwemt om lekker fit te blijven, de ander omdat hij of zij op latere leeftijd nog een zwemdiploma wil halen en weer een ander komt puur voor de gezelligheid. En dat kan allemaal. Het maakt niet uit waarom je als volwassene bij Lutra wilt zwemmen. Er is altijd een groep die dezelfde reden heeft als jij, en met de juiste instructeur erbij wordt het dan gegarandeerd een leuke avond.

HZV Lutra recreatief en leszwemmen volwassenen

TIJDEN ZWEMLESSEN

woensdag (zwemles)
1e lesuur: 20.00 uur – 20.30 uur (instructiebad)

woensdag (zwemles en recreatief zwemmen)
1e lesuur: 20.30 uur – 21.10 uur (wedstrijdbad)
2e lesuur: 21.10 uur – 21.50 uur (wedstrijdbad)

sociale veiligheid

Een zwemlessituatie moet een veilige plek zijn voor leerlingen, ouders, bezoekers en medewerkers. Lutra wil een omgeving bieden waarin iedereen met respect met elkaar omgaat. Om die veiligheid te kunnen waarborgen hebben wij een beleid Sociale Veiligheid ontwikkeld. Onderdeel van dit beleid is een gedragscode met regels voor Lutra leden én vrijwilligers over de manier waarop we met elkaar omgaan en wat wel en wat niet mag en kan. Hierbij denken we aan grensoverschrijdend gedrag zoals discriminatie, bedreiging en seksuele intimidatie. 

CONTACT

Nieuwe zwemmers en zwemsters zijn altijd welkom. Kom gerust eens kijken in het wedstrijdbad. Wil je meer weten over (leren) zwemmen bij Lutra? Onze coördinatoren beantwoorden graag je vragen. 
Of stuur een e-mail naar zwemmen@lutrahelmond.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Direct inschrijven kan natuurlijk ook. 

Scroll naar boven