Zwembad De Braak

De Braak ingezwommen

De eerste 2 maanden zitten erop en het ziet er naar uit dat iedereen de weg naar het nieuwe zwembad intussen gevonden heeft. In het water en aan de badrand staan nog steeds dezelfde trainers en instructeurs, en de trainingen en lessen zelf gaan door alsof er geen verhuizing geweest is.

De grootste veranderingen zijn te vinden in de kleedhokjes/-kamers die een stuk ruimer zijn opgezet, en in het doelgroepenbad. Dat is een stuk groter geworden, en biedt ouders de mogelijkheid om mee te kijken bij de zwemles. Van een flinke afstand en achter glas weliswaar; het is tenslotte lastig zwemmen als je de hele tijd naar papa en mama wilt zwaaien ­čÖé

Verder kunnen we nu met het nieuwe scorebord in het wedstrijdbad een feestje maken van elke wedstrijd, met genoeg ruimte voor alle supporters op de hoog gelegen tribunes, die ook een goed zicht geven op het water.

Op de achtergrond wordt intussen door Optisport en de aannemer hard gewerkt om de laatste oneffenheden glad te strijken. Mocht je merken dat iets niet of niet goed functioneert, meld het dan svp bij de balie in het zwembad.

Wij zijn in ieder geval met het nieuwe zwembad De Braak, dat de nieuwe thuisbasis is voor onze vereniging en alle Helmonders die graag willen zwemmen!

Nieuwe Zwembad Lutra
Nieuwe Zwembad Lutra
Zwembad De Braak - Doelgroepenbad
Nieuwe Zwembad Lutra
Zwembad De Braak - Wedstrijdbad
Nieuwe zwembad Lutra
Peuterbad en whirlpool
Scroll naar boven