Helmondse Zwemvereniging Lutra

Algemene ledenvergadering

Donderdag 21 maart jl. vond de algemene ledenvergadering plaats voor het eerst in het nieuwe zwembad, de Braak. De opkomst was lager dan gehoopt, maar dat drukte de sfeer niet. 

De vergadering werd geopend met een minuut stilte voor het overlijden van oud-lid Elly Elemans. Ze heeft jarenlang het clubblad mede onderhouden en was nog t/m november 2023 actief als zwemster. 

Naast de standaard agendapunten hebben er ook bestuurswisselingen plaats gevonden. Gwen van den Heuvel is herkozen tot voorzitster. Jacqueline Vogels en Chérie Vloet hebben beide afscheid genomen van het bestuur. Zij ontvangen beide een mooie bos bloemen. Melanie Vorstenbosch neemt de taken over van Jacqueline als afgevaardigde van synchroonzwemmen. Sanne Sonnemans vervangt Chérie als algemeen bestuurslid en is verantwoordelijk voor marketing en communicatie. 

Daarnaast vond natuurlijk de uitreiking plaats van de Kees Maas beker en deze ging dit jaar naar Luuk van Veggel. Luuk geeft natuurlijk al jaren zwemles, is betrokken (geweest) bij alle zwemdisciplines. Zijn sprankelende persoonlijkheid is niet te missen aan de badrand. 

 

Tineke van Asten is bedankt als stille kracht voor het opleiden van nieuwe zweminstructeurs. 

Als laatste zijn er nog oproepen gedaan voor de volgende vrijwilligerstaken:
– Klokkers voor het wedstrijdzwemmen (meer info via wedstrijdzwemmen@lutrahelmond.nl)
– Waterpoloscheidsrechters (meer info via waterpolo@lutrahelmond)
Je kunt natuurlijk ook de trainers van de disciplines aanspreken. 

Scroll naar boven