Lutra Helmond minipolotoernooi

Succesvol minipolo-toernooi

Op zondag 22 mei 2022 heeft Lutra voor de eerste keer sinds lange tijd een minipolotoernooi kunnen organiseren. Door corona was dat helaas een aantal jaren niet mogelijk. Deze editie was daarom extra leuk, vooral ook omdat wij maar liefst twee Lutra teams konden inschrijven!

Eindelijk weer een minipolo-toernooi!

Een minipolotoernooi is alleen voor kinderen die nog geen waterpolocompetitie spelen. Verenigingen kunnen teams inschrijven in een van de volgende leeftijdscategorieën: 6/7-jarigen, 8/9-jarigen en 10 jaar en ouder. De teams spelen een aantal korte wedstrijdjes. Wie er wint of verliest is niet belangrijk. Het gaat erom dat ze op een speelse manier ervaren hoe leuk wedstrijden kunnen zijn.

Dit keer deden er totaal 15 teams vanuit de regio mee. Het toernooi was zo opgebouwd dat ieder team 4 wedstrijdjes kon spelen. Tussen de wedstrijden door was er tijd om lekker in het water te spelen. Ook konden de kinderen, coaches en andere vrijwilligers iets lekkers eten en drinken. Na afloop kregen alle deelnemers nog een mooie medaille voor hun inzet!

Sponsors en vrijwilligers bedankt!

Het Lutra minipolotoernooi werd mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers van Lutra en de volgende sponsors:
– Logistic Force
– Intertoys Mierlo
– Tandartspraktijk  Rooijakkers Mierlo
– Appelboer Jurrius

Geslaagde middag voor de Lutra teams

Lutra deed met twee teams mee aan het toernooi, één team in de leeftijdscategorie 8/9 jaar en één team in de leeftijdscategorie 10 jaar en ouder. Beide teams hebben ongelooflijk goed hun best gedaan. Alle spelers vonden het een superleuke middag!

Denk je er misschien aan om zelf ook te gaan waterpoloën? Op zaterdag 18 juni a.s. organiseren wij van 12.05 uur tot 13.00 uur een proeftraining. Kun je dan niet, vraag onze waterpolotrainers in het zwembad naar een andere mogelijkheid of stuur een e-mail naar waterpolo@lutrahelmond.nl.

Lutra Helmond minipolotoernooi
Lutra Helmond minipolotoernooi
Lutra Helmond minipolotoernooi
Lutra Helmond minipolotoernooi
Lutra Helmond minipolotoernooi
Lutra Helmond minipolotoernooi
Lutra Helmond minipolotoernooi
Scroll naar boven