Lutra wint drakenbootrace 2023

Lutra wint drakenbootrace

Zondag 11 juni jl. stonden 17 Lutra leden klaar om na twee eerder op de dag gewonnen races de laatste strijd aan te gaan, op jacht naar de felbegeerde overwinning. Onder toejuichingen van het publiek en met ongekende kracht peddelden ze zich naar de eerste plek.

Met een perfecte combinatie van techniek, teamwork en doorzettingsvermogen domineerde Lutra de race van begin tot eind. Het team liet een onuitwisbare indruk achter door de concurrentie ver achter zich te laten. Hun moedige inzet en ijzersterke coördinatie waren de sleutel tot hun succes.

Het was een spannende strijd waarbij men de uitdagingen niet uit de weg ging. Ze overwonnen de woelige wateren met vastberadenheid en lieten hun vaardigheden als ware kampioenen zien. De toeschouwers werden getrakteerd op een spectaculaire vertoning van teamwork en snelheid.

Lutra, maar vooral ook het team dat deze overwinning binnenroeide, mag zichzelf nu de kampioen van de Drakenbootrace noemen. Deze overwinning is een bewijs van hun vastberadenheid, teamwork en ongekende vaardigheden. Gefeliciteerd en dank je wel team voor deze fantastische prestatie!

Wil je meer lezen over onze deelname aan de drakenbootrace? 

Lutra wint drakenbootrace 2023 - het team
Scroll naar boven