Lutrahelmond

Project showbadpakken

Wie een synchroonshow van Lutra heeft gezien, weet dat er elke keer weer heel veel tijd en moeite in wordt gestoken om er een succes van te maken. Met de voorbereidingen voor de nummers wordt al  maanden tot een jaar eerder gestart. En dan hebben we het niet alleen over het zwemmen zelf, maar bijvoorbeeld ook over badpakken die tijdens de nummers gedragen worden.

Het idee ontstond tijdens de uitvoeringenwedstrijd van juni 2019. We zagen prachtige glitterbadpakken in verschillende kleuren en maten voorbij komen. Met het oog op onze volgende show met als thema Braziliaans carnaval, zagen wij het al helemaal voor ons. Het enige wat we nodig hadden, was tijd.
We wilden niet zoals voorgaande jaren vlak voor een show nog snel wat in elkaar flansen. Nee, we wilden er dit keer ruimschoots de tijd voor nemen.

Lutrahelmond.nl

Dus na de zomer van 2019 zijn we begonnen met het eerste groepsnummer. We kregen blauwe badpakken en een budget. Na research op pinterest en internet, kwamen we tot het definitieve ontwerp en konden we bijpassende stof gaan kopen. De patronen werden door Petra uitgetekend en geknipt, waarna ze op de badpakken werden genaaid. En Monique fleurde alles op met bijpassende glitters.

De coronacrisis heeft gelukkig niet echt invloed gehad op onze planning. Op dit moment zijn de badpakken voor de kleintjes, het kwintet nummer en het barracuda nummer, al klaar. De show staat gepland voor 28 maart 2021 en we hopen natuurlijk die datum kan blijven staan. Wij gaan in ieder geval gewoon door met het maken van badpakken voor de rest van de nummers. Tot 28 maart!

Lutrahelmond.nl
Scroll naar boven