Lutra Helmond - licentie nationale zwemdiploma's verlengd

Succesvolle audit NRZ

HZV Lutra is sinds 2017 in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Dit houdt in dat wij als vereniging zwemles geven volgens de richtlijnen zoals deze zijn vastgelegd door de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). 

Zaterdag 29 oktober jl. kwam auditor Ellen Schripsema namens het NRZ controleren of Lutra nog steeds aan de kwaliteitseisen op o.a. het gebied van veiligheid en kwaliteit, voldoet. Ze was aanwezig bij de zwemlessen en heeft diverse mensen geïnterviewd. De auditor was zeer te spreken over het enthousiasme van de lesgevers en het plezier bij de kinderen. Dezelfde avond nog ontvingen we een officiële mail met de volgende uitslag:

“De Nationale Raad Zwemveiligheid is er trots op dat ZV Lutra in Helmond ervoor kiest om te blijven voldoen aan de kwaliteitsstandaard van de zwembranche en feliciteert jullie met het behaalde resultaat: VERLENGING VAN DE LICENTIE NATIONALE ZWEMDIPLOMA’S – ONDERDEEL ZWEM-ABC.”

Met deze uitslag gaan we de toekomst vol vertrouwen tegemoet en bereiden we ons voor op de overgang naar het nieuwe zwembad, met een groter instructiebad en meer ruimte voor het aanbieden van zwemlessen.

Meer weten over de Licentie Nationale Zwemdiploma’s? Klik hier.

Scroll naar boven