Grote Clubactie

Grote Clubactie 2022

Zaterdag 24 september begon de 50e editie van de Grote Clubactie. Leden van allerlei verenigingen gingen langs de deur om loten te verkopen voor hun club. Een groot deel van de opbrengst gaat naar de clubkas.

Voor Lutra was het streven om tenminste 400 loten te verkopen. Dit jaar zijn de 29 verkopers daar ruim over heen gegaan. Ze verkochten 501 loten door langs deuren te gaan en door de aankoop link digitaal rond te sturen. Dit jaar werd ruim 60% van de loten via online verkoop verkocht.

De 501 verkochte loten leveren ruim € 1040,00 euro op voor de Clubkas. Alle verkopers superbedankt voor jullie inzet en hopelijk doen jullie volgend jaar weer mee. De komende weken krijgen jullie persoonlijk je bedankje uitgereikt. 

Natuurlijk ook alle kopers van loten bedankt! Je lotnummer is je via e-mail toegestuurd. Ook saat het op je bankafschrift. Met jullie gokje maak je kans op een mooie prijs én steun je je club. De trekking is op 6 december a.s. Vanaf 7 december kun je op www.clubactie.nl kijken of je iets gewonnen hebt. 

Verdeeld over de disciplines zijn dit de verkochte aantallen:

Grote Clubactie Lutra 2022
Scroll naar boven