Nieuwjaarswens

Hallo 2021!

2020 is voor de meeste mensen een jaar dat het liefst zo snel mogelijk vergeten mag worden. Wat eerst als vanzelfsprekend werd beschouwd, was ineens niet of bijna niet meer mogelijk. Naar je werk gaan, een festival of concert bezoeken, op vakantie gaan, gezellig bij of met vrienden gaan eten en het allerbelangrijkste, anderen even vasthouden; het werd een luxe die we ons niet meer konden veroorloven. Zwemmen viel ook in die categorie en dat is voor ons als zwemvereniging natuurlijk heel pijnlijk.

Gelukkig had 2020 ook een aantal lichtpuntjes. De overheid kwam met een steunpakket waarmee het voor veel ondernemingen mogelijk werd om alle lockdowns te overleven. Waar thuiswerken eerst een absolute no-go was, is het nu bijna het nieuwe normaal, met als extra voordeel minder files op de weg. Jullie bleven – ondanks alle restricties – trouw aan Lutra. En we werden creatief in het vinden van alternatieve manieren om toch samen dingen te kunnen doen. Met familie, vrienden, collega’s, en binnen de vereniging.

Zoals wij het zien heeft 2021 alles in zich om een geweldig jaar te worden. De plannen voor het nieuwe zwembad liggen op schema en er zijn vaccins in aantocht. Dat betekent hopelijk dat we komende zomer weer met z’n allen kunnen kamperen, vliegen, dansen, zingen, knuffelen én zwemmen. Hoe fantastisch zou dat zijn!

Wij wensen iedereen een geweldig 2021 en kijken er naar uit om jullie allemaal weer in het zwembad te zien.

Het bestuur

Scroll naar boven