Eindelijk weer het water in

Na het bericht dat de zwembaden weer open mochten, zijn we als vereniging keihard aan het werk gegaan om iedereen zo snel mogelijk op een veilige manier te kunnen laten zwemmen. Met als resultaat dat afgelopen week bijna alle zwemactiviteiten weer zijn opgestart. Iedereen die zich heeft aangemeld, is inmiddels 1 x per week ingedeeld op een vastgesteld zwemuur. Het is nog even wennen aan de 1,5 meter regel, maar verder gaat het eigenlijk best goed. 

Leden die eerder aangegeven hebben geen gebruik te willen maken van de mogelijkheid om 1x per week te komen zwemmen en dit nu toch willen doen, kunnen zich alsnog aanmelden door een mail te sturen naar ledenadministratie@lutrahelmond.nl. Ook het wisselen van zwemuur moet via dit mailadres aangevraagd worden.

Komende zaterdag beginnen we ook weer met het leszwemmen in het doelgroepenbad. Dat wordt nog een spannende dag met al die kleine kinderen die heel graag het water in willen, maar daarbij wel 1,5 meter afstand van hun zwemleraar of -lerares moeten houden. Even knuffelen of een ‘high five’ geven mag nu jammer genoeg niet. Het zal wel even wennen zijn. Wij gaan in ieder geval ons best doen om alle kinderen goed te leren zwemmen in deze lastige tijd. 

Bestuur en commissies HZV Lutra

Scroll naar boven