Lutra helmond synchroonzwemmen

Diploma’s en medailles voor Synchroonzwemmers

Seizoen 2022-2023 werd door synchroonzwemmen afgesloten met drie succesvolle wedstrijden. Daarnaast kregen twee zwemsters en een trainster het goede nieuws dat ze geslaagd zijn voor de 9 jurycursus van de KNZB. 

Op 11 juni jl. werd in Schijndel een aanloop techniek wedstrijd gehouden. Voor onze deelneemsters was dit de eerste keer. Superspannend dus! Gelukkig hadden ze geen last van zenuwen gezien de resultaten:

– Lauren werd 1e op basishoudingsniveau
– Hayley behaalde de 4e plek op zeilbootniveau
– op balletbeenniveau werd Emma 1e en Luna 6e
– en Daniek eindigde als 3e op spagaatniveau 

Synchroonzwemmen Lutra

Medailleregen

De uitvoeringenwedstrijd op 25 juni jl. in Maastricht was een lange dag in een warm zwembad. De dag begon vroeg, in een huis in Helmond vol zwemsters en veel helpende handen om alle haren in een knot te krijgen, met gelatine erin en een kroontje. Tenslotte werd iedereen nog voorzien van (watervaste) make-up en vertrokken alle auto’s naar het zuiden. In het zwembad werden de mooie badpakken aangetrokken met daarover een Lutra shirt om met alle verenigingen de start van de wedstrijd in te luiden met een opmars. 272 zwemsters lieten zien waarvoor ze getraind hadden. En wij gingen naar huis met:

– goud voor de seniorenploeg ‘Rio’
– goud voor de seniorensolo ‘Never Enough’
– goud voor het seniorenduet ‘Rewrite the Stars’
– en zilver voor het seniorenduet ‘Tightrope’

De dames van de andere seniorenploeg en de aanloop vielen helaas buiten de prijzen, maar hebben fantastisch gezwommen.

Goed gedaan allemaal! Op naar het volgende seizoen!

Synchroonzwemmen Lutra
Synchroonzwemmen Lutra

Diploma's en limieten

2 juli jl. vond in Schijndel de laatste techniekwedstrijd (age 1 en hoger) van het seizoen plaats. Onze synchroonzwemsters hebben geweldig gezwommen en er zijn zelfs een Junioren diploma, een Senioren diploma én twee Senioren limieten behaald. 

Synchroonzwemmen Lutra

Nieuwe juryleden

En op 4 juli kregen twee zwemsters en een trainster het geweldige nieuws dat ze zijn geslaagd voor de 9 jurycursus van de KNZB. Hiermee mogen zij voortaan jureren op wedstrijden van Age 1 en Age 2. 
Wat een afsluiting van het seizoen!

Synchroonzwemmen Lutra juryleden
Scroll naar boven