HZV Lutra

De beste wensen voor 2022

Beste allemaal, 

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat iedereen ondanks de maatregelen hele fijne feestdagen heeft gehad. 

Voor mij was dit eerste jaar als voorzitter een heel bijzonder jaar. Ik vind het erg leuk om voorzitter van deze vereniging te zijn, maar ik had verwacht dat het zich wat meer in het zwembad zou afspelen. Toen ik eind maart aantrad dacht ik dat we qua maatregelen het ergste wel gehad hadden. Helaas hebben we nog steeds geen ‘normaal’ jaar kunnen draaien. 

Toch ben ik heel blij met de dingen die wel door zijn gegaan. We hebben een aardige periode gewoon kunnen zwemmen. Kinderen hebben zwemdiploma’s kunnen halen. Er is (weliswaar zonder publiek) een synchroonshow geweest en de wedstrijddisciplines hebben een aantal wedstrijden kunnen zwemmen. 

Persoonlijk vond ik het erg leuk dat ik een aantal jubilarissen heb mogen huldigen! Leden die gewoon al 25 of 40 jaar lid zijn, geweldig! Ik ben heel blij dat het de activiteitencommissie gelukt is om tussen alle maatregelen door een vrijwiligersavond en een jeugdkamp te organiseren. Ik heb ervan genoten. 

Komend jaar hoop ik dat we allemaal heel veel in het zwembad kunnen zijn. Het zal (als het goed is) het laatste volledige kalenderjaar aan de Keizerin Marialaan zijn. De gemeente richt er alles op om medio 2023 het nieuwe zwembad op de Braak te openen. 

Intussen zijn we binnen het bestuur het gesprek aangegaan over hoe dit alles ons als zwemvereniging beïnvloedt. We kijken vooruit naar de toekomst. Wat vinden we belangrijk? En hoe zorgen we ervoor dat we een fijne zwemvereniging voor onze leden kunnen blijven. Mocht je hier ook ideeën over hebben of over mee willen praten, laat het me dan vooral weten.

Voor nu sluit ik af met een welgemeend dankjewel aan alle leden en vrijwilligers. Dankzij jullie zijn we een mooie zwemvereniging! En als het een beetje meezit zien we elkaar fysiek tijdens de algemene ledenvergadering van 10 maart a.s. op het zwembad. 

Tot dan!

Gwen van den Heuvel
Voorzitter HZV LUTRA

Gwen van den Heuvel
Scroll naar boven