Lutra Helmond - wedstrijd synchroonzwemmen

2x synchroonwedstrijden

25 juni was de laatste uitvoeringenwedstrijd van het seizoen en op 10 juli stond voor het eerst sinds een tijdje weer een techniekwedstrijd gepland. Tijdens deze laatste wedstrijd was er ook nog een jury-examen waaraan één van onze juryleden meedeed. 

Lutra Helmond - wedstrijd synchroonzwemmen

25 Juni Uitvoeringenwedstrijd Synchroonzwemmen Eindhoven

We hadden een vroege start: voordat we naar Eindhoven vertrokken eerst bij alle deelneemsters de haren in een stevige knot zetten en deze insmeren met gelatine (zodat alles goed strak blijft zitten in het water). Daarna was de make-up aan de beurt en tenslotte zetten we nog een mooi kroontje vast in het haar. In Eindhoven werden de prachtige (door moeders) handgemaakte badpakken met glitters aangetrokken en was het wachten tot het tijd was om te laten zien hoe goed we kunnen zwemmen op muziek. Het was een leuke dag; iedereen zwom fantastisch en had veel plezier. En we zijn met prijzen naar huis gegaan!

GEFELICITEERD!
Daniek en Kat (duet 1e prijs), Ilse, Jamie, Sindre, Loes, Maartje, Marloes, Emma, Femke, Sacajawea en Jade (combo 1e prijs), en Lieka, Ninte, Lieke en Inge (kwartet 2e prijs)


10 juli Techniekwedstrijd Age 1, Age 2, Junioren en Senioren

Het was al weer een tijdje geleden dat er een techniekwedstrijd was geweest, maar onze zwemsters vertrokken vol goede moed (en een klein beetje zenuwachtig). Negen meiden deden mee, waarvan drie voor het eerst op dit niveau, en ze hebben het geweldig gedaan. Vijf zwemsters gingen zelfs naar huis met een diploma!

Tegelijk met de wedstrijd werd ook een jury-examen gehouden waaraan een van onze eigen juryleden meedeed. Vanwege corona stond dat allemaal een hele tijd on hold, maar ze is geslaagd! 

GEFELICITEERD!
Jamie Dekkers Senioren
Inge Vogels Age 2
Lieke Boxstart Age 1
Lieka Vorstenbosch Age 1
Ninte Vorstenbosch Age 1
Petra  Verbeek praktijk techniek 9 jury

 

Scroll naar boven