Lutra clubkampioenschap

Zoveel winnaars!

Elk jaar in december is het weer zover: het Lutra Clubkampioenschap. Voor sommigen de eerste keer en voor anderen een herhalingsoefening, afgelopen zaterdagochtend was het in ieder geval voor iedereen in het wedstrijdbad in De Wissen spannend en leuk, van begin tot eind!

Een Clubkampioenschap dat leek op een ‘beach party’, niet geheel toevallig ook het thema dit keer. De officials waren er klaar voor; met bloemenkransen om en strooien rokjes aan werden zwemmers begeleid, geklokt en afgefloten. Het was een leuke, gezellige en vooral spannende ochtend waarbij snelheid niet de doorslag gaf bij de uiteindelijke uitslag, maar vindingrijkheid. Die hindernisbaan was voor sommigen toch wel heel erg lastig!

Bij de teamonderdelen was samenwerken het belangrijkste doel en ook hier gold dat je beter slim kunt zijn dan snel. Het beste team werd beloond met een heerlijke vlaai. Maar gelukkig was er voor alle deelnemers wat te snacken, grappige, gezonde en vooral lekkere fruit-traktaties met een parasolletje. 

Het Clubkampioenschap werd afgesloten met de prijsuitreiking voor de individuele onderdelen: een medaille of een beker voor alle deelnemers.

Lutra Clubkampioenschap 2019

Xander, Rens en Luuk zijn blij met hun prijs!

Klik hier voor meer foto’s: https://myalbum.com/album/p4tjhk5hTMTj
Ga verstandig met het beeldmateriaal om. Misbruik wordt bestraft.

Scroll naar boven