Clinic borstcrawl HZV Lutra

Clinic borstcrawl

In de afgelopen vier weken hebben zeven 50-plussers deelgenomen aan onze gratis clinic borstcrawl. Doel van de clinic was antwoord krijgen op de vraag ‘wat motiveert jou om actief te blijven’ en onze doelgroep de leeftijdscategorie 50 tot 70 jaar. Hoewel er steeds meer 50-plussers zijn, komen zij nog relatief weinig in ons ledenbestand voor en dat willen we graag veranderen. 

Deze clinic werd georganiseerd door Ton van Mierlo en was  specificiek bedoeld voor mensen tussen de 50 en 70 jaar die geen lid van Lutra zijn en het eigenlijk ook niet willen worden. 
Voor de clinic was op vier zaterdagen in oktober en november een baan bij het leszwemmen in het wedstrijdbad gereserveerd. Opvallend en onverwacht was dat heel wat ouders die op de tribune naar hun kinderen keken, lieten weten dat ze eigenlijk ook wel mee wilden doen. Baantjes zwemmen terwijl je kind les krijgt, was volgens hen de ideale manier om de zaterdagochtend te vullen.

Hun reacties en de ervaringen van de deelnemers zullen worden gebruikt om te kijken wat we als vereniging kunnen doen om hen en andere gelijkgestemden bij Lutra aan het zwemmen te krijgen. Wordt zeker vervolgd!

 

Zwembril
Scroll naar boven