SinterKerst & Nieuw

Op 10 januari jl. kwamen de 30 dames en heren van synchroonzwemmen bij elkaar voor een gezellige avond met een uiterst serieus onderwerp: de SinterKerst & Nieuw dobbelavond van de discipline.

Maar eerst werd er gegeten waarbij er voor iedereen wel iets lekkers op tafel stond. Ook tijdens het dobbelen was er genoeg te drinken en snacken, natuurlijk in het thema van de avond. Pepernoten en kerstkransjes blijven lekker, ook in januari ­čśë

Het dobbelen zelf was ook erg leuk. Elke keer was het weer spannend wanneer oude en nieuwe cadeautjes werden uitgepakt. En wat een verrassing: niet alleen de gewilde maar ook de minder gewilde cadeautjes gingen het snelste van hand tot hand.

Na een kleine pauze met daarin een heerlijke oliebol (het 3e thema van de avond), ging de strijd verder tot het geluidssignaal er een definitief einde aan maakte. Ook dit keer was het een erg leuke en gezellige avond, al wordt de groep ieder jaar groter. Een mooie uitdaging om er de volgende keer opnieuw een originele draai aan te geven!

Scroll naar boven